Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


halfweg-nieuwe_meer

Halfweg-Nieuwe Meer

Fiets- en wandelroute verbindt Halfweg met Nieuwe Meer

Goed nieuws vanuit de Tuinen van West: de fiets -en wandelroute over de Ringvaartdijk-Noord tussen de Raasdorperweg en Osdorperweg is klaar!

Op 15 september 2011 is de route officieel in gebruik genomen door stadsdeelwethouder Ronald Mauer (Tuinen van West), Wiegert Dulfer (Heemraadschap AGV), Thea de Roos (Hoogheemraadschap Rijnland), Mieke Blankers (Provincie Noord-Holland) en wethouder Ger Markus (Haarlemmerliede en Spaarnwoude).

De nieuwe route sluit aan op de reeds bestaande route tussen de Raasdorperweg en de Nieuwe Meer. Stadsdeel wethouder Ronald Mauer ’Ik ben ontzettend blij dat dit laatste deel van de fiets- en wandelroute over de Ringvaartdijk nu een feit is. Je kunt nu in één keer van de Nieuwe Meer naar Halfweg fietsen, en vice versa. Vanuit Halfweg kun je weer door naar Recreatiegebied Spaarnwoude en de Bretten. Ook kun je nu helemaal rond de Tuinen van West fietsen.’

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan een fietsbrug over de Ringvaart Haarlemmermeer, tussen het eind van de Raasdorperweg en Zwanenburg. Ronald Mauer: ‘Als deze brug in het voorjaar van 2012 klaar is, is er ook een snelle fietsverbinding tussen Tuinen van West en de Haarlemmermeer’.

  • Zie ook:

kaartje_fiets_en_wandelroute_ringvaartdijk.pdf


Terug naar de voorpagina


sharethis

halfweg-nieuwe_meer.txt · Laatst gewijzigd: 2019/10/27 08:45 (Externe bewerking)