Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


nieuws:22_januari_2014_fietsparkeerduurbeperking_ook_in_stadsdeel_zuid

Fietsparkeerduurbeperking ook in stadsdeel Zuid

22 januari 2014 - Vanaf 23 januari geldt een fietsparkeerduurbeperking in diverse winkelstraten in Zuid. U mag uw fiets daar dan nog maximaal 6 weken ongebruikt laten staan. Hetzelfde geldt voor brommers.

In deze winkelstraten, aldus het stadsdeel, is het vaak extra druk met geparkeerde fietsen en de straten worden gebruikt door zowel bewoners als bezoekers van de winkels of café's. De ruimte op straat is hard nodig en niet bestemd voor fietsen of brommers die nauwelijks gebruikt worden.

De uitvoering zal stapsgewijs plaatsvinden. Per straat worden borden geplaatst en worden bewoners geïnformeerd met een bewonersbrief. Daarna zal voor het eerst gestickerd worden, waarna na zes weken de eerste fietsen worden verwijderd.
In februari begint men in de Van Woustraat en de Rijnstraat, in maart in de Van der Helststraat, het Sarphatipark, de Sweelinckstraat en de Maasstraat en zo verder.

Zie hier voor de exacte planning per straat plus overzichtskaart .


Terug naar de voorpagina


sharethis

[Fietsparkeerprobleem in West]

nieuws/22_januari_2014_fietsparkeerduurbeperking_ook_in_stadsdeel_zuid.txt · Laatst gewijzigd: 2019/10/27 08:45 (Externe bewerking)