Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


nieuws:24_september_2012_fietsinformatiedag_voor_ouderen

Fietsinformatiedag voor ouderen

Woensdag 17 oktober is er van 9.00 tot 16.00 uur een Fietsinformatiedag voor ouderen in zorgcentrum “De Klinker” in Amsterdam-Oud-West (Kinkerbuurt). Inschrijven kan nog tot en met maandag 8 oktober.

De dag wordt georganiseerd door “De Fietsschool”, onderdeel van de Fietsersbond. De Fietsinformatiedag is erop gericht de veiligheid van ouderen als fietser te vergroten en ze te stimuleren vaker met de fiets te gaan.

Op de Fietsinformatiedag wordt uw kennis over verkeersregels opgefrist, u kunt een fietskeuring doen en een oog- en gehoortest. U kunt een e-bike uitproberen en u kunt uw fietsvaardigheid testen op een parcours. Ook staat een korte fietstocht in de buurt op het programma. Kijk hier naar een demonstratiefilmpje.

Inschrijven kan nog tot en met maandag 8 oktober. Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar, dus meld u snel aan! Er wordt een eigen bijdrage van € 5 gevraagd, die u op de dag zelf kunt betalen.

Aanmelden kan via de website, of door een e-mail met daarin uw contactgegevens te sturen naar fietsschool@fietsersbond.nl, of door onderstaand antwoordstrookje in te sturen. U kunt ook voor meer informatie bellen met: 020 - 683 11 51.

strookje fietsdag


Terug naar de voorpagina


sharethis

nieuws/24_september_2012_fietsinformatiedag_voor_ouderen.txt · Laatst gewijzigd: 2019/10/27 08:45 (Externe bewerking)