Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


nieuws:25_oktober_2012_vertrek_govert_de_with

Beste allemaal


Met veel plezier heb ik sinds 1 oktober 2007 voor de Fietsersbond in Amsterdam gewerkt. Ik overlegde, gaf advies, was vraagbaak, ondersteunde ideeën die wij goed vonden, en probeerde de scherpe randjes af te halen van wat de Fietsersbond slecht vond. Ik werkte daarbij samen met jullie: de vrijwilligers van de Fietsersbond, ambtenaren van stadsdelen, DRO, IVV, SRA etc., politici, pers, bewoners en andere organisaties.

Dat was (bijna altijd) erg leuk en daar heb ik veel van geleerd. Allemaal mensen die elkaar vinden in het streven om het ‘zo goed mogelijk’ voor de stad te doen. Zo veilig mogelijk, zo efficiënt mogelijk, zo mooi mogelijk, met zo veel mogelijk oog voor het belang van de mensen die je vertegenwoordigt. Maar vooral altijd met het streven en de bereidheid er samen uit te komen. Ik wil jullie daar heel hartelijk voor bedanken.

Na 5 jaar is het voor mij tijd voor iets nieuws. Binnenkort is mijn laatste werkdag bij de Fietsersbond. Ik heb een nieuwe functie gevonden bij Ligtermoet&Partners, adviseurs in verkeersbeleid (www.ligpart.nl). Daar begin ik officieel op 1 november a.s.

De Fietsersbond is nog bezig met het zoeken van een opvolger. Voorlopig is Gerrit Faber (g.faber@fietsersbond.nl) het eerste aanspreekpunt voor de dossiers waar ik nog mee bezig was.

Voor wie dat wil, ben ik zelf terug te vinden op de volgende manieren:
LinkedIn: http://nl.linkedin.com/pub/govert-de-with/38/174/534
Twitter: @gdewith

Het ga je goed, tot ziens!

Govert de With

nieuws/25_oktober_2012_vertrek_govert_de_with.txt · Laatst gewijzigd: 2019/10/27 08:45 (Externe bewerking)