Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


nieuws:2_september_2010_online_meldpunt_bewegwijzering_fietsroutenetwerken

Online Meldpunt bewegwijzering fietsroutenetwerken

2 september 2010

[Bewegwijzering fietsroutenetwerken] Het fietsknooppuntennetwerk heeft in Nederland snel opgang gemaakt. Als er echter een bordje ontbreekt weten fietsers vaak niet waar ze dat moeten melden. Het Fietsplatform heeft in antwoord hierop het Meldsysteem Bewegwijzering Fietsroutenetwerken ontwikkeld.

Bijna heel Nederland is met fietsknooppunten bedekt. Deze regionale fietsroutenetwerken worden onderhouden door zo'n 40 verschillende instanties. Omdat fietsers vaak niet weten waar zij een melding over de bewegwijzering kunnen plaatsen, komen meldingen bij verkeerde instanties terecht of worden helemaal niet gedaan. Het nieuwe meldsysteem moet dit probleem ondervangen. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudig online melden waar de bewegwijzering van knooppuntroutes en/of de LF-routes niet correct is. Het meldsysteem is te vinden op meldsysteem.nederlandfietsland.nl.

De melding wordt automatisch doorgestuurd naar de juiste onderhoudsinstantie. De onderhoudsinstantie neemt de melding in behandeling en onderhoudt ook de verdere communicatie met de melder. Ook meldingen over LF-routes kunnen via dit centrale meldsysteem worden doorgeven.
sharethis

nieuws/2_september_2010_online_meldpunt_bewegwijzering_fietsroutenetwerken.txt · Laatst gewijzigd: 2019/10/27 08:45 (Externe bewerking)