Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


nieuws:3_februari_2011_praat_mee_over_de_rode_loper

Praat mee over de Rode Loper

De Rode Loper is het gebied tussen de Prins Hendrikkade en het Weteringcircuit: voor veel mensen de belangrijkste en eerste entree tot Amsterdam. Dit deel van de binnenstad - het visitekaartje van de stad - wordt opnieuw ingericht. Stadsdeel Centrum organiseert hiervoor diverse inspraakavonden.

Op 3 februari 2011 start de inspraak over het (voorlopig) ontwerp.

Twee opmerkelijke kenmerken zijn bijv. dat op het Damrak de fietspaden niet in asfalt worden uitgevoerd maar in klinkers, en dat op de Vijzelfstraat en Vijzelgracht de fietsstroken in zwart worden uitgevoerd.

rodeloper_bazel.jpg

rodeloper-damrak.jpg

Inspraakbijeenkomsten
De inspraakperiode loopt van 3 februari tot en met 17 maart 2011. Belanghebbenden langs het tracé en andere belangstellenden worden geïnformeerd op drie inspraakavonden en krijgen de kans om hun mening te geven over de plannen.

Ter inzage
Vanaf 3 februari liggen de stukken ter inzage bij het Voorlichtingsloket in de binnenstraat van het stadhuis. U kunt het boekje : ' Ontwerp Rode Loper' dat is gemaakt van de plannen downloaden.

U kunt ook een gedrukte versie opvragen door een e-mail te sturen naar: stadsdeel@centrum.amsterdam.nl onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. In de onderwerpregel vermeldt u: ‘Informatie Rode Loper'.

Zie voor de data van de bijeenkomsten de website van stadsdeel Centrum.


Terug naar de voorpagina


sharethis

nieuws/3_februari_2011_praat_mee_over_de_rode_loper.txt · Laatst gewijzigd: 2019/10/27 08:45 (Externe bewerking)