Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


nieuws:3_september_2010_12_september_-_fietsparkeerdiscussie_in_de_pijp

12 september: Fietsparkeerdiscussie in de Pijp

3 september 2010
[„Wie wint het gevecht om de ruimte in de Pijp?” ] Onder het motto “Wie wint het gevecht om de ruimte in de Pijp?” houdt wijkcentrum Ceintuur op zondag 12 september een openbaar buurtberaad. Om 13.00 uur kunt u meepraten over het probleem van het fietsparkeren in de Pijp.

Tijdens het Nazomerfestival op 12 september organiseert Wijkcentrum Ceintuur een buurtberaad rondom verschillende onderwerpen. In een tent op de Albert Cuypmarkt wordt een tafel ingericht waar iedereen aan kan schuiven om mee te praten. Raadsleden worden nadrukkelijk uitgenodigd deel te nemen en te horen welke ideeën er leven in de buurt. Daarnaast vragen we een aantal (ervarings) deskundigen die hun verhaal kunnen doen.

13.00 uur Fietsers versus auto’s
De werkgroep Verkeer van het wijkcentrum schrijft: “De dagelijkse frustratie voor alle deelnemers aan het verkeer is groot. Fietsers die hun fiets niet op een veilige plek kunnen neerzetten. Te weinig fietsenrekken en veel staan vol met wrakken. Voetgangers die hun pad geblokkeerd zien door al dat staal op de stoep. Moeders met kinderwagens en ouderen met rollators voor wie het onmogelijk is om veilig op het trottoir te lopen. Zijn inpandige fietsenstallingen de oplossing? Heffen we parkeerplaatsen op voor meer fietsenrekken? Of gaan we parkeerbelasting heffen op fietsen en brommers? Hoe kunnen we samen dit probleem aanpakken?”

Zie ook: hier

vdhelst-01-grootst.jpg
sharethis

nieuws/3_september_2010_12_september_-_fietsparkeerdiscussie_in_de_pijp.txt · Laatst gewijzigd: 2019/10/27 08:45 (Externe bewerking)