Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


nieuws:4_december_2012_fietslampjes-automaten_bij_stallingen

Fietslampjes-automaten bij stallingen

Vanaf vandaag staan er bij de “Fietspunt”-stallingen (voorheen Locker) fietslampjes-automaten.

Fietsers in Amsterdam hebben vanaf vandaag dag en nacht de mogelijkheid om fietslampjes te kopen. In de gratis fietspuntstallingen bij station Zuid WTC, in de fietsflat bij Centraal Station en in de stalling Leidseplein/Paradiso zijn fietslampautomaten geplaatst. .

De automaten zijn een initiatief van Fietslampjes.nl in samenwerking met de gemeente Amsterdam. Op de Vrije Universiteit in Amsterdam staat al langer een fietslampautomaat.

De automaten zijn 24 uur per dag beschikbaar. Fietsers hoeven dus nooit meer onverlicht naar huis te fietsen. Op verzoek van de gemeente is er binnenkort ook een stadsplattegrond voor fietsers te koop in de automaat.

De Fietsersbond is enthousiast over de fietslampautomaten. Bij de start van de nationale fietsverlichtingscampagne ‘Ik wil je zien’ op het Leidseplein konden bezoekers ook al lampjes uit een automaat van fietslampjes.nl halen.


Terug naar de voorpagina


sharethis

nieuws/4_december_2012_fietslampjes-automaten_bij_stallingen.txt · Laatst gewijzigd: 2019/10/27 08:45 (Externe bewerking)