Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


nieuws:20_mei_2016_fikse_fietsdemonstratie_zaterdag_28_mei

Fikse Fietsdemonstratie Zaterdag 28 mei!

[]20 mei 2016 - Zaterdag 28 mei is er een grote Fietsdemonstratie in het kader van “Fair City”, waar de Fietsersbond Amsterdam ook bij is aangesloten.

Onder de leus “Wij Willen de Stad” heeft de actiegroep Fair City een aantal doelen gesteld; “Wij willen de Stad…” milieuvriendelijk, een leefbare stad, een bewoonbare stad met betaalbare woningen, een veilige stad een stad met meer ruimte voor bewoners, ruimte voor creativiteit en rust ,tegen pretpark Amsterdam en de rolkoffer invasie. Faircity wil dat Amsterdam een leefstad blijft :voor iedereen, voor alle portemonnees, alle religies en seksuele geaardheden en etnische achtergronden.Want het doel van de staat is vrijheid (Spinoza 1632-1677) en het doel is niet: geld verdienen over de rug van de bewoners die de stad groot gemaakt hebben.

Fikse Fietsdemonstratie

Zaterdag 28 mei was in dit kader dus de Fikse Fietsdemonstratie. Om 13.00 was de start bij de Dokwerker (Jonas Daniel Meijerplein). We fietsten via de Dam en de Nieuwmarkt naar het Marineterrein waar een sit-up met fiets, daarna vervolgden wij de fietsdemonstratie dwars door de stad naar het Museumplein waar sprekers en muziek waren.

Zie ook hier


Terug naar de voorpagina


sharethis

[]

nieuws/20_mei_2016_fikse_fietsdemonstratie_zaterdag_28_mei.txt · Laatst gewijzigd: 2019/10/27 08:45 (Externe bewerking)